Concert de Paște - Laura Bretan, Răzvan Stoica și Robert Bede
Friday, April 19, 2019 at 7:30 pm  
RIN Grand Hotel
Bucharest, Romania

*** LOCURI LIMITATE***
 

Rezervă aici - https://forms.gle/8h5VAjE3h2ESuYiH7
  

Lasă muzica să te aducă mai aproape de Darul de la Golgota. Vocea puternică și în același timp caldă a Laurei Bretan, acordurile viorii Stradivarius strunită cu măiestrie de celebrul violonist Răzvan Stoica și vocea inconfundabilă a tenorului Robert Bede vor marca o seară memorabilă. Orchestra Pro Nobile, sub bagheta dirijorului Albert Codreanu, va pune sufletul tău pe partitura cerului. 


Vineri 19 Aprilie 2019, ora 19:30, în sala București din Rin Grand Hotel (Splaiul Independenței, nr. 313, sector 6) are loc cel mai așteptat concert de muzică sacră cu ocazia Paștelui. 
Poți rezerva unul sau mai multe locuri completând acest formular -

 

*** LOCURILE SUNT LIMITATE ***
 

Accesul se face doar pe bază de INVITAȚIE și doar prin rezervare.  

 

Pentru a participa la concert este necesar să faci o donație de 35 lei/loc. În cazul în care preferi un loc în jumătatea din față a sălii (categoria A), donația trebuie să fie de 55 lei/loc.

 

Donațiile sunt folosite exclusiv pentru cheltuielile de organizare a concertului. 

 

Pentru că cererea este foarte mare, singura modalitate prin care poți intra în posesia unei invitații este să o rezervi în prealabil. Îți vom păstra invitațiile cerute până la 15 aprilie ora 23:59, timp în care vei putea să le ridici personal. 

 

Poți rezerva unul sau mai multe locuri completând acest formular Organizator: Ascociația “Conștiință și Libertate"
Parteneri: Asociația Musicum Adolescentia, Art Life Production, Iris Art Media, Avangard Media, Speranta TV, Radio Vocea Sperantei, Respiro, Amicus București

© 2019 by Laura Bretan, P.O. Box 601, Northbrook, Illinois 60065