Concert extraordinar Laura Bretan
Teatrul Național de Operă și Operetă "Nae Leonard"
Galați
19 mai, 20:00

Laura Bretan, soprana adolescentă de renume internațional, finalistă a concursului America's Got Talent și câștigătoarea concursului Romanii au talent în 2016, va urca pe scena Teatrului nostru pe 19 mai, de la ora 20:00.

De la arii de operă la balade clasice, interpretările Laurei captivează publicul, impresionând prin emoția pe care o transmite și forța cu care cântă.

 

Laura Bretan a performat peste tot în lume: Germania, Italia, Elveția, Marea Britanie, Israrel, Emiratele Arabe și Statele Unite ale Americii ș.a. și la vârsta ei are la activ o bogată activitate de binefacere și filantropie.

 

Fiți alături de noi pe 19 mai, la concertul extraordinar programat la Teatrul Național de Operă și Operetă "Nae Leonard" - Galați!

Laura Bretan: A Night at the Opera 
Orchestra Simfonică a Teatrului Oleg Danovski și invitat special tenorul Răzvan Săraru
Sala Maximillian, Buzău
22 mai, 19:30

După succesul obținut de spectacolul Traviata, iubitorii de muzică din Buzău au ocazia întâlnirii cu una din marile voci ale lumii,  LAURA BRETAN.

Miercuri, 22 mai, la Sala Maximilian, Orchestra Simfonică a Teatrului  Oleg  Danovski și tenorul Răzvan Săraru vin să o susțină pe Laura Bretan într-un eveniment muzical de amploare.

Biletele pot fi procurate de la Magazinul  Hi - Hii, str. Cuza - Vodă.
Preț bilet: 130 lei. 
Biletele procurate până la data de 1 mai pot fi achiziționate cu 100 de lei.

Informații. bilete și rezervări: 0723429264

© 2019 by Laura Bretan, P.O. Box 601, Northbrook, Illinois 60065